1 av 5

Palvelumme

Akvaario kotiin, yritykselle tai julkisiin tiloihin

Tarjoamme ensiluokkaista akvaariopalvelua, jonka avulla asiakkaamme voi nauttia kauniista akvaariosta ilman huolta. Toimitamme laadukkaita akvaariopaketteja sekä täysin räätälöityjä ratkaisuja tiloihin ja toiveisiin perustuen.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet vuosien aikana satoja akvaariokokonaisuuksia pienistä nanoriutoista valtaviin allasprojekteihin. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu mm. ravintolat, yritysten kokoustilat ja aulat, julkiset tilat sekä yksityiskodit.

Merivesiakvaario on näyttävä ja mielenkiintoinen sisustuselementti, jolla on tutkimusten mukaan stressiä alentava vaikutus. Kuulemme säännöllisesti asiakkailtamme, yritysten henkilökunnalta ja vierailijoilta, kuinka merivesiakvaario on heidän suosikkinsa ja tuo huomattavaa lisäarvoa tiloihin.

Tervetuloa tutustumaan erilaisiin allaskokonaisuuksiin ja eläviin Jätkäsaaren Showroomiin. Merivesiakvaario asukkaineen on koettava paikan päällä sillä kuvat ja videot eivät anna oikeutta altaiden kauneudelle. Sovi tapaaminen niin ideoidaan juuri teille sopiva ratkaisu!

Akvaarioiden huolto ja ylläpitopalvelut

Suoritamme kaikki huoltoon ja ylläpitoon liittyvät toimet nopeasti ja tehokkaasti ehdottomalla luottamuksella. Jatkuvat ylläpitosopimukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Akvaarioiden asennus ja muutot

Suoritamme kaikki asennukseen liittyvät työt, kuten putkitusten ja laitteiden asennuksen, testaamisen sekä laitteiden ohjelmoinnin. Räätälöimme altaiden sisustuksen koralleineen ja kaloineen.

Hoidamme akvaarion muuton alusta loppuun. Muutto vaatii erikoisjärjestelyjä jotta herkkien eläinten hyvinvointi ei kärsisi. Meillä on ajantasaiset vakuutukset yllättävien vahinkotilanteiden varalta.

Meri- ja makeanveteen liittyvät konsultoinnit

Konsultointimme kattaa kaikki akvaarioihin liittyvät asiat. Pystymme auttamaan suunnitelmien hiomisessa, ongelmien ratkaisemissa tai olemassa olevan akvaarion uudelle tasolle viemisessä. Olemme konsultoineet mm. Uuden lastensairaalan akvaarion sekä Helsingin Sea Lifen kalalajien valintaa ja toimitusta.

Maahantuonti sekä vähittäis- ja verkkokauppa

Maahantuomme laadukkaita ja hyväksi todettuja tuotteita sekä tarvikkeita. Myymälästämme ja verkkokaupasta löydät kaiken merivesiakvaarion ylläpitoon tarvittavan. Kauttamme voi tilata melkein mitä vain, vaikka tuotetta ei löydy heti omasta valikoimastamme. Tukkutilauksissa toimitusaika on yleensä n. 1-2 viikkoa.

Kauttamme saa kaikki merivesiakvaarion asukkaat, kuten kalat, selkärangattomat ja korallit. Elävät hankitaan luotettujen maailmanlaajuisten toimijoiden kautta jolloin voimme varmistua eettisestä toimitusketjusta sekä elävien jäljitettävyydestä. Kaikilla maahantuomillamme elävillä on CITES-todistus jolla todistetaan, että kerääminen ei ole vahingoittanut luontaista lajikantaa ja varmistetaan että laji ei ole uhanalainen. Suosimme valikoimissamme aina viljeltyjä koralleja ja kaloja. Viljelemme myös itse lukuisia korallilajeja myyntiin ja suurin osa myymistämme koralleista onkin kotimaisia koralleja!

Elävät ovat noudettavissa myymälästämme tai lisämaksusta kotiinkuljetuksella Uudenmaan, Kanta-Hämeen sekä Pirkanmaan alueelle. Emme postita eläviä.

Ota meihin yhteyttä kun kaipaat ensiluokkaista akvaariopalvelua!