Palvelumme

Akvaario kotiin, yritykselle tai julkisiin tiloihin

Toimitamme valmiita akvaariopaketteja tunnetuimmilta brändeiltä, sekä mittatilauksesta räätälöityjä ratkaisuja tilat ja toiveet huomioiden.

Olemme vuosien aikana suunnitelleet ja toteuttaneet useita satoja akvaariokokonaisuuksia pienistä nanoriutoista valtaviin allasprojekteihin. Kohteina on ollut mm. ravintoloita, yritysten kokoustiloja ja auloja, julkisten toimijoiden kohteita sekä yksityiskoteja.

Merivesiakvaario on näyttävä ja mielenkiintoinen sisustuselementti jolla on tutkimusten mukaan myös terveyteen positiivisesti vaikuttavia hyötyjä kuten stressitason laskeminen, keskittymiskyvyn kasvaminen ja mielen rauhoittuminen. 

Jätkäsaaren liikkeessä pääset tutustumaan erilaisiin allaskokonaisuuksiin, kaloihin, koralleihin ja muihin asukkeihin.

Akvaarioiden huolto ja ylläpitopalvelut

Tarjoamme akvaarioiden huolto- ja ylläpitopalveluita. Suoritamme kaikki huoltoon ja ylläpitoon liittyvät toimet nopeasti ja tehokkaasti sovittuina aikoina. 

Jatkuvat ylläpitosopimukset räätälöidään aina tarpeiden mukaan. 

Akvaarioiden asennus ja muutot

Suoritamme kaikki asennukseen liittyvät työt, kuten putkitusten ja laitteiden asennuksen, testaamisen sekä laitteiden ohjelmoinnin.

Hoidamme akvaarion muuton alusta loppuun. Muutto vaatii erikoisjärjestelyjä jotta herkkien eläinten hyvinvointi ei kärsisi. Meillä on ajantasaiset vakuutukset yllättävien vahinkotilanteiden varalta.

Meri- ja makeanveteen liittyvät konsultoinnit ja luennot

Konsultointimme kattaa kaikki akvaarioihin liittyvät asiat. Pystymme auttamaan suunnitelmien hiomisessa, ongelmien ratkaisemissa tai olemassa olevan akvaarion uudelle tasolle viemisessä. Olemme pitäneet luentoja ja esiintymisiä sekä tuottaneet asiantuntijanäkökulmaa harrastukseen liittyen. Olemme konsultoineet mm. Uuden lastensairaalan akvaarion sekä Helsingin Sea Lifen kalalajien valintaa ja toimitusta.

Maahantuonti sekä vähittäis- ja verkkokauppa

Maahantuomme laadukkaita ja hyväksi todettuja tuotteita sekä tarvikkeita. Myymälästämme ja verkkokaupasta löydät kaiken merivesiakvaarion ylläpitoon tarvittavan. Kauttamme voi tilata melkein mitä vain, vaikka tuotetta ei löydy heti omasta valikoimastamme. Tukkutilauksissa toimitusaika on yleensä 1-2 vikkoa.

Kauttamme saa kaikki akvaarioon tulevat asukkaat, kuten kalat, selkärangattomat ja korallit. Elävät hankitaan luotettujen maailmanlaajuisten toimijoiden kautta jolloin voimme varmistua eettisestä toimitusketjusta sekä elävien jäljitettävyydestä. Kaikilla maahantuomillamme elävillä on CITES-todistus jolla todistetaan, että kerääminen ei ole vahingoittanut luontaista lajikantaa ja varmistetaan että laji ei ole uhanalainen. Suosimme valikoimissamme aina viljeltyjä koralleja ja kaloja. Viljelemme myös itse lukuisia korallilajeja myyntiin.

Elävät ovat noudettavissa myymälästämme tai lisämaksusta kotiinkuljetuksella Uudenmaan, Kanta-Hämeen sekä Pirkanmaan alueelle. Emme postita eläviä.

Kalojen ja korallien karanteenaus

Karanteenaamalla elävät minimoimme sairauksien ja muiden epätoivottujen eliöiden leviämisen asiakkaiden altaisiin (esim. sairaudet, levät, pieneliöt). Kalojen ja selkärangattomien karanteenaukseen sisältyy päivittäinen tarkkailu jolla havaitaan poikkeavaa käytöstä. Hoidamme ja lääkitsemme elävät tarpeiden mukaan. 

Pystymme hoitamaan myös asiakkaiden kaloja sekä koralleja erilaisissa ongelmatilanteissa ja majoittamaan kaloja kalahotellissamme esimerkiksi muuton tai remontin ajan. 

1 av 4